Rize Valisi Ersin Yazıcı beraberindekilerle birlikte Çayeli’nde bulunan Ağaran Şelalesini ziyaret edip bölge hakkında bilgiler aldı.

Çayeli ilçesinden 12 kilometre uzaklıkta bulunan Ağaran Şelalesini ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı şelalenin yolu ve şelalenin etrafı hakkında bilgiler aldı. Ziyaret esnasında Vali Ersin Yazıcı’ya Rize il genel meclisi başkanı Muhammet Avcı, Vali Yardımcısı ve il özel idare genel sekreteri Şefik Aygül, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, İl genel meclisi üyeleri Cafer Kuru, Zeynep Akyıldız ve Necati Yıldırım’ın yanı sıra bölgede bulunan köylerin muhtarları eşlik etti.

Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal ve il genel meclis üyeleri Ağaran şelalesi hakkında Vali Yazıcı’ya bilgiler vererek en önemli sorunların başında güzergah üzerinde betonlanmamış yolun betonlanması olduğu vurgulandı. Şelalenin çevre düzenlemesi ve güzelleştirilmesi konusunda Vali Yazıcı’dan destek istendi. Vali Yazıcı, “gerçekten güzel bir yer, yaz boyunca gelmek istedik ama ancak nasip oldu. Gerçekten güzel yerler,  Allah buraları zaten özel yaratmış. Şelalesi ve suyu ile çok güzel bir yer burası. Burada betonlanmamış bir kısım kalmış, bu kalan kısmı betonlayacağız. Bizim üzerimize düşen başlıca görevlerden insanların buraya ulaşımını sağlayıp konaklamasını kolaylaştırmaktır. Bunlar için bugün incelemelerimizi yaptık. Gerekli olan çalışmaları yapıp gelecek yaz çok daha fazla insanı burada ağırlayacağız.”dedi.

Daha sonra Vali Yazıcı beraberindekilerle birlikte Ağaran Şelalesinin çevresini gezip burada bulunan Şelale Konak Çavuş’un Yeri’ni ziyaret ederek çay içtikten sonra buradan ayrıldı.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ