30 Mart yerel seçimleri sonrası Rize ve ilçelerinde teşekkür ziyaretlerine başlayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,  AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile beraberindekiler Çayeli’ni de ziyaret ederek teşekkür konuşması yaptılar.
 
Çayeli hükümet meydanında yaptığı konuşmada Çayeli’ne “Helal olsun size. Siz zaten hep böylesiniz, destan yazarsınız. Düşünürsünüz doğru karar verirsiniz. Yürürsünüz, istikamet çizersiniz. Hepinizi canı gönülden kutluyorum” diyerek seslenen Bakan Hayati Yazıcı; “Dün sabah kalktık Rize ve her yer bembeyaz, akşam sandıkları açtık sandıklar bembeyaz” sözleriyle AK Parti’nin Rize genelindeki başarısını işaret etti.
 


 
Çayeli belediye başkanı Dr. Atilla Esmen, Büyükköy belediye başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Madenli belde belediye başkanı Necip Yazıcı ile beraber hükümet meydanını dolduran kalabalığa seslenen Bakan Hayati Yazıcı “Türkiye’de siyaseti millete hizmet etmenin amacı, belediyeciliği milletin sorunlarına çözüm getirme, hayatrını kolaylaştırma faaliyeti olarak gören tek kadro, tek parti olan Ak Parti’yi takip ettiniz. Yetkiyi verdiniz. Minnettarız. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” diyerek Çayeli’ne teşekkür etti.
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ