Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Pakistan’ın Mardan Abdul Wali Khan Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenecek “İkinci Uluslararası Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Bilimler” sempozyumu hakkında kamuoyunun detaylı bilgi sahibi olması amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Makamında açıklama yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, sempozyumun 26 Ağustos ile 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini hatırlatarak, programa gerek yurt dışı gerekse yurt içinden oldukça yoğun bir katılım olduğunu söyledi. Sempozyuma, başta Pakistan ve Türkiye olmak üzere Malezya, Azerbaycan, Libya, Nijerya, Suudi Arabistan, Bangladeş, Cezayir ve Irak gibi bir çok farklı ülkeden 300 civarında akademisyenin katılacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. KARAMAN: “ Düzenlemiş olduğumuz bu uluslararası sempozyum hem üniversitemizin, hem de şehrimizin tanıtımı için önemli bir faaliyettir. 21 ülkeden çok sayıda akademisyenin iştirak edeceği uluslararası bu sempozyuma halkımızın ve şehrimizin gereken hassasiyeti göstermesini ve bu etkinliğe sahip çıkmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, “İkinci Uluslararası Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Bilimler” sempozyumu, Salı günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde saat 9:00’da açılış töreni ile başlayacak. 

 

Editör: HABER MERKEZİ