1 Haziran tarihinde valiler kararnamesi ile Rize'ye atanan Maçkalı vali Erdoğan Bektaş ilk valilik günlerinde konuşma yerine tanımayı tercih etti. Yaklaşık 3-4 ay Rize'yi ve sorunları tanımaya çevreyi öğrenmeye ayıran Rize valisi kısa sürede Rize'nin tüm sorunlarını hafızasına kaydetmesini bildi. İlk günlerinde basın dan uzak duran ancak bu uzaklığın kırgınlık olarak algılanmasını istemeyen Rize valisi son iki aydır artık tüm konulara hakimiyeti sağlamış durumda.

    Samıstra yaylasından, Ovit yaylasına, Çat deresinden, Pokut yaylasına kadar köy ve yaylaları tüm ayrıntıları ile öğrenen ve sorulduğunda belgeler ve harita üzerinde konulara açıklık getiren Rize valisi Erdoğan Bektaş Rizelinin gözünde kendi notunu da yükseltmeye başladı.

   Artık tüm konulara hakim olan ve halkın da sevgisini kazanan Rize Valisi Erdoğan Bektaş, zaman zaman ilçelerde ve köylerde yaptığı ziyaretlerde çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerin bilgisini ve becerisini ölçmekte.

     Manisa valisi iken Rize”ye atanan ve ilk atandığı günlerde kırgın olduğu gözlenen Rize valisi Erdoğan Bektaş zaman içinde kırgınlığından uzaklaşarak Rize'yi çözmeye başardı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

 

 

Editör: HABER MERKEZİ