Eyüp Belediyesi Yöresel Hemşehri Dernekleri geceleri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Belediyenin etkinliğinde, bu kez Eyüp’teki Rizeliler derneği üyeleri bir araya geldi.

Eyüp Belediyesi ile Eyüp Rizeliler Derneği’nin birlikte organize ettiği gece, Rize’nin tanıtım filminin gösterilmesiyle başladı.

Eyüp Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Rize Yöresel Hemşehri Geceleri ’ne, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Temel Başalan ve Eyüp’teki Rizeliler ve seçkin davetliler katıldı.

Gecede, Eyüp Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yazıcı, destekleri için Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya çok teşekkür ederek plaket ve kemençe hediye etti. Yazıcı, “Bize bu fırsatı veren, bu güzel geceyi organize etmemize vesile olan  İsmail Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz İsmail Başkanımız aramızdan ayrılıyor. Tüm Rizeli hemşerilerimizle birlikte ona veda etmek istedik. Kendisine gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca yöresel yemekleri ile Vezir sofrası Hakan Çataklı ’ya gecede emeği geçen tüm yönetim kuruluna ve sponsorlara teşekkür etti.

Geceye katılan Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Temel Başalan’da, “Sayın Başbakanımız kimi aday gösterdiyse biz onda hasıl olacağımızı söylemiştik. Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayımız Remzi Aydın kardeşimizin arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu gecede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum “ diye konuştu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi : “Bu salonu görünce Rabbime binlerce şükürler ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Bu teveccühlerinize, tebriklerinize, iltifatlarınıza inşallah layık olmuşumdur diye düşünüyorum. Kadim dostluklarım diyeceğim, sizlerle tanışmaktan, sizlerle Eyüp Sultan’a hizmet etmiş olmaktan, hayatımda taşıyacağım en güzel günleri yaşamış olmaktan, sizlerle omuz omuza olmaktan Rabbime binlerce şükürler ediyorum. Böyle güzel bir şekilde veda ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bu her kula nasip olmaz. Her başlangıcın bir sonu oluyor. Önemli olan zamanında en güzel şekilde, tatlı bir şekilde bırakabilmektir diye düşünüyorum.  Gerçi siyasetçiler için makam bırakmak, koltuk bırakmak öyle kolay olmadığı söylenilir.  5 yıl Eyüp Sultan’a, sizlere hizmet etmekten çok onurluyum. Düşüncem, bu işi benden çok daha layıkıyla yapacak, benden çok daha güzel yapacak arkadaşlar var. Sayın Başbakanımızdan işlerim dolayısıyla affımı rica ettim, yeniden aday olmadım. Başbakanımızın bana söylediği şeyler büyük onurdur. Teşkilatımızdan Eyüp Sultan’a en güzel hizmeti yapacak olan ve inanıyorum ki benden çok daha iyi belediye başkanlığı yapacak olan Remzi Aydın kardeşimiz aday gösterildi. İnşallah Remzi Aydın’a vereceğiniz, Başbakanımıza vereceğiniz desteklerinizle Eyüp’te Ak Parti hizmetleri devam edecek ve yine Eyüp kazanacaktır. 5 yıl boyunca acı tatlı bir çok anımız oldu. Şimdiye kadar hizmetlerimizde benden yana geçen bir hakkım varsa helal olsun. Sizlerden de eğer bir kalbi kırdıysam, bir hizmetim eksik kaldıysa, bir hatam olduysa hepinizden helallik diliyorum. Hakkınızı helal ediniz. “

Gecemizin sunuculuğunu Cansel Parsada’nın yapmış olduğu ve Erol Şahin ile Bizim Gönül katılanlara harika bir konser vermiştir. 

Editör: HABER MERKEZİ