Rize ilk özel Hastanesine kavuştu.Hastanenin açılısına Rize Valisi Kasım Esen,Belediye Başkanı Halil Bakırcı,Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce,Garnizon Komutanı,İl Emniyet Müdürü,İl Müftüsü,İlçe Belediye Başkanları,Kaymakamlar,çok sayıda Doktor Eczacı ve vatandaş  katıldı.

Hastanenin Açılışında Rize devlet hastanesi eski baş hekimi Ülvi Ergüven 'Artvin ve Rize Bölgesi ilk özel hastanesine kavuştu.İnsanlarımızın daha sağlıklı bir yaşama taşımak için hizmet verecegiz' dedi.

Dr Ergüvenin ardından kürsüye gelen Rize belediye başkanı Halil Bakırcı'Bu Rize'de bir ilktir bazı insanlar var Rizede kazanıp Rizeye yatırım yapıyorlar,bazı insanlarda Rize dişından kazanıp Rizeye yardım yapıyorlar kimileride varkı burda kazanıp dişari yardım yapıyor.Rizenin bu gibi yatırımlara ihtiyacı vardır hayırlı uğurlu olsun' şeklınde açıklamalarda bulundu.Son olarak kürsüye gelen Rİze Müftüsü Zeki Sayar yeni açılan hastane için açılış duasında bulundu.Sayar duanın ardından,açılan hastanenin tüm rize ve bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kesilen açılış kurdalesinin ardından açılışa katılan davetliler hastanenin birimlerinde incelemelerde bulundular.

Yeni açılan Özel ŞAR Hastanesinde;

36 Hasta yatağı,5 gözlem,5 yoğun bakım yatağı ile 46 yatak kapasiteli olup 10 yataklı Hemodiyaliz üniteside yakında hızmete açılacaktır.

Üroloji.Dahiliye,Çocuk sağlığı hastalıkları,kadın doğum,Beyin cerrahi,ortopedi,KBB,Göz hastalıkları,Enfeksiyon hastalıkları ve genel cerrahi olmak üzere 10 ayrı dalda polikinilikle hizmette:ayrıca Radyoloji Biyokimya ve Mikrobiyoloji labaratuvarları ile 24 saat açık acil ünitesi bulunmakta.

Hastanede 17 Hekim 32 Hemşire 100 yakın personel çalışmakta ve SSK,Bağkur ve Emekli sandığı mensupları ile Memurlar yani açılan Özel ŞAR hastanesinde tedavi görebilmektedir.

karadeniz gündem
 

Editör: HABER MERKEZİ