Çaykur Rizespor kendi sahasında Konya karşısında eski kalecisi Serkan Kırıntı'yı geçemedi.

ÇAYKUR RİZESPOR: 0 TORKU KONYASPOR: 0

STAD: ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asim Yusuf Öz, Fevzi Demirhan

ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Ertuğrul, Godfrey, Eren, Orhan, Koray, Makıadı, Teddy( Dk 68 Deniz), Ahmet İlhan( Dk 80 Patryk), Mehmet Akyüz( Dk 90 Ümit), Kweuke

TORKU KONYASPOR: Serkan, Ali Turan, Holmen, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Rangelov( Dk 68 Hasan Şişman), Traore( Dk 85 Vedat), Vukovic, Sisoko( DK 46 Halil İbrahin), Mehmet Usla, Uğur İnceman

SARI KARTLAR: Ali Turan, Traore,Holmen(Konya)Godfrey, Ertuğrul( Rizespor)

Süper ligde son iki haftada aldığı puanlar ile çıkış yakalayan Yeşil Mavililer puan sıralamasında 19 puan ile bir üstünde bulunan Konya spor”u ağırladı.

24 Dk da Teddy”nin ceza alanı dışında düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı Mehmet Akyüz kullandı top üstten farklı şekilde auta çıktı.

47 Dk da Kweuke^nin pası ile ceza alanına giren Teddy sert vurdu top üst direği sıyırarak auta çıktı.

54 Dk da Traore”nin ceza alanı dışından sert şutu kaleci Itandje son anda yumrukladı.

56 Dk da Kweuke derinlemesine aldığı pas ile iki oyuncuyu geçti sert vurdu, Serkan yatarak topa iki hamlede topa sahip oldu.

58 Dk da yine Kweuke kaleci ile karşı karşıya kaldı sert şutu kaleci Serkan”dan döndü, yine Kweuke topa sahip oldu şutu savunma kornere çıkardı.

63 Dk da bu kez Teddy”in kafa şutu kalecide kaldı. Taç atışından gelen topu Mehmet Akyüz kafa ile aşırttı, Teddy kafayı vurdu top kaleci Serkan da kaldı.

79 Dk da Orhan”ın ceza alanına ortaladığı topu önünde bulan Deniz topu kafa ile vurdu, savunma çıkardı.

84 Dk da Patryk”ın şutu kale direğini sıyırarak auta çıktı.

 

Editör: HABER MERKEZİ