Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman sağlık kontrolünden geçenler olduğunu ve 3 Temmuz sonrası tam kadro olarak çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

 

 -Kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor'da bazı oyuncular sağlık kontrolü için henüz takım ile birlikte çalışmalara katılamadı. Yabancı oyunculardan Kweuke, Godfrey ve Viera  ikinci gün idmanlarına katılamazken bu futbolcuların 3 gün de takım ile birlikte olacakları belirtildi.

          3 Temmuz sonrası tam kadro

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 3 Temmuz sonrasında tam kadro olarak çalışmalara başlayacaklarını belirterek “Bazı yabancı oyuncularımız şu an sağlık kontrolü için İstanbul'da  geçmişe nazaran daha değişik bir sağlık kontrolü uygulaması yaptırıyoruz. Tüm tektikler yapılmakta,  Cumartesi günü tam kadro olarak çalışmalara başlayacağız” dedi.

         Gözleme yapiyorum

-Başka takımlarda olan bazı kiralık oyuncuların takıma döndüğünü belirten Karaman “Şu an da bu kamp döneminde gözleme yapmaktayım, Kiralık oyuncularımızın yanı sıra bazı gurbençi oyuncular bizim ile birlikte, bunların gözlemesini yapiyorum. Bu kamp döneminde bu oyuncular bizimle birlikte olacak. Kendini gösteren takımda kalır, gösteremeyen işine bakacak, futbolcu dediğin kendine bakmak zorunda” dedi.

       3-4 Oyuncu daha alacağız

Takıma alınan oyuncuların kaliteli ve takima katkı sağlayacağını belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman “ Mehmet Akyüz, Ahmet İlhan, bunlar kendini ligde kanıtlamış oyuncular, bunun yanında en yakınımız bize sırtını çevirdi, bunu da unutmamak gerek, dostluklar bir günlük değil, dostluklar sürekli olması gerek” diyerek Trabzonspor yönetimine çattı. Karaman  en az 3 oyuncu daha alacaklarını belirterek “ Takıma girebilecek, katkı sağlayacak oyuncu alacağız, bu oyuncularımızı yurt dışından bakiyoruz.  Avusturya kampına kadar bu oyuncularımızı takıma katmak istiyoruz” dedi.

         Bazı kendini bilmezler var

Yönetim kurulunun iyi transferler yaptığını belirten Karaman “Yerel basın'da bazı kendini bilmezler var, bunlar kendini biliyor. Atıp tutmak kolay değil,  insanlara leke atmak çok kolay,  yönetim  görevini tam laiki ile yapiyor. İstediğimiz oyuncular alındi. Ve alınacak. Kendini bilmez yazı yazan artık utanması gerek” dedi.

Mustafa Bayrak'ın “Kim “ sorusuna ise karaman “ O kendini bilir, benim söylememe gerek yok” diye cevap verdi.

      Ligi zorlayacağız

İyi transferler yaptıklarını belirter Karaman ligi zorlayacaklarını söyleyerek ” İyi transferler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu takım ligde ses getirecek bir takım olacak. Rizespor ligde her takımın çekineceği bir takım olacak. Lige renk verecek, tehlike bölgesinin dışında olacak bir takım olacağız, Rize kampı sonrasında lige hazır takımımız ile Avusturya'ya gideceğiz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ