Sümela’nın Şifresi Temel ve Moskova’nın Şifresinde Temel filmlerinin galası Trabzon’da yapılırken yeni filmin Trabzon ve Rize’den de büyük katılımla İstanbul’da yapılacağı açıklandı. Ardından film ekibi Trabzon ve Rize’ye gelerek sinemaseverlerle buluşacaklar. 28 Ekim saat 19.00’da Torium AVM’de yapılacak olan gala ve imza töreninde birbirinden ünlü konuklar ve sanatçılar film oyuncuları ile buluşacak.  

Senaryosunu Engin Elgün, Hilmi Köksal Alişanoğlu ve Ferhat Ergün’ün birlikte yazdıkları filmde, Oflu Hoca (Çetin Altay) ile Müteahhit Ahmet (Ahmet Varlı)’in Doğanspor’un başkanlık seçimindeki mücadeleleri komik bir dille anlatılıyor. 

Bir başkasına şaka gibi, kâbus gibi gelebilecek bir gün, Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, akıl hocalığı yaptığı programda, tahammül sınırlarını zorlayan abuk sabuk sorulara yanıt vermekte; yöredeki her dişi için artık bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını mümkün mertebe zapt etmeye çalışmakta ve bir deli mıknatısına dönmüş hayatında envai çeşit abuk olay yaşamaktadır.  Tüm bunlar yetmezmiş gibi,  Hoca’nın hayatını daha da değiştirecek ve onu pek de istemediği, komik bir rekabetin ortasına düşürecektir.

Öncelikle Hoca’nın da gençliğinde oynadığı Doğanspor kulübünün zor durumdan kurtulması için “namuslu, zeki ve gönüllerin şampiyonu ” bir başkan gerekmektedir. Bu özelliklerden bir tanesini bile taşımayan ve  hiç de güven vermeyen Müteahhit Ahmet  ile Oflu Hoca’nın başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar.

FİLM 31 EKİM`DEN İTİBAREN RİZE CİNEMARS`TA GÖSTERİME GİRECEKTİR.

Rezervasyon için ;
Rize Cine Mars 0464 214 92 70 (Rize)

Atatürk Cad. No 258 Askerlık Şübesı Karşısı Merkez Rize 0464 214 92 70


Editör: HABER MERKEZİ