Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk son dönemde FETÖ duruşmalarında yaşanan tahriklerin ardından vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla vatandaşlara seslenen Külünk ''Biz millet olarak yargımızın ve de güvenlik bürokrasimizin bu mücadelesinde sonuna kadar arkasında duracağız. Asla adalete güvensizlik hissettirecek hiçbir psikolojik karşı saldırıya biz aklımızı ve duruşumuzu teslim etmeyeceğiz. Söyleyeceğimiz tek cümle şu. Biz adalet ve güvenlik bürokrasimize sonuna kadar güveniyoruz. Sabrımızı sınıyorlar. Sabırlı olacağız. Suçun cezasını adalet verecektir. Sokakta ceza olmaz. Türkiye büyük devlettir. Bin yıllık devlet tarihinde bunun gibi nice sıkıntılar olmuştur. Ama devlet bütün meselelere sahip çıkmış ve gerekeni her zaman yapmıştır. Yapmaya da devam edecektir.'' dedi.

ÖFKEMİZİ KONTROL EDECEĞİZ

Son dönemde öfkemizi kontrolden çıkarmak isteyenlerin olduğuna dikkati çeken Külünk sözlerini ''Öfkemizi kontrolden çıkarmak isteyenlere karşı dikkatli ve soğuk kanlı olacağız. Unutmayalım, adalet mahkeme salonlarında tecelli edecek, bu hain yapıyla mücadele güvenlik bürokrasimizin gayretiyle devam edecek. Biz de millet olarak onlara sahip çıkacağız. Onların durduğu yerde durup, milletten güç alan adalet ve güvenlik bürokraisimizi, bu konudaki morallerini, motivasyonlarını hep yüksek seviyede tutacağız. Ama öfkemizi de kontrol edeceğiz.'' şeklinde sürdürdü.

Editör: HABER MERKEZİ