Çayeli ilçesi Madenli Beldesi Beldesi Yeni Mahalle mevkii Fen Lisesi karşısında kanalizasyon patlaması sonucunda oluşan atığın dereye verilmesi bölge halkını rahatsız ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli ilçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, “Madenli Yenimahalle de evlerin kanalizasyon giderleri dereye akması rahatsızlık vermektedir. Bölgedeki vatandaşlarımız CİMER’e başvurdu. Hiçbir sonuç alamayınca Cumhuriyet Halk Parti Çayeli İlçe Başkanlığımıza gelerek yardım istediler. Ne acıdır ki icranın başındakilerin görevlerini yapmayın yurttaşımızı çaresiz bırakıyorlar” dedi.

Kadıoğlu, “Yeni Mahalle halkının bu durumdan şikayetçi olup durumu Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı’ya söyleyip bir sonuç alamamışlardır. Sonrasın da olayı CİMER’e bildirmişlerdir. Fakat CİMER’e de Belde Belediye başkanı yanlış beyan vermiştir. İnsanlar yaz boyu sinek zehirlenmesi ile karşı karşıya kaldılar. Yeni Mahalle halkı en son çareyi Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkana gelerek bildirmekte buldular. Bizde vicdanen ve hukuken bu olayın peşindeyiz. Kamoyunu bildirmek ve bu olayın sonuçlandırılması boynumuzun borcu bilip halkımızın yanındayız”

Kadıoğlu, “Madenli yolundan yeni mahalleye giriş çıkışlar olmadığı için vatandaş korsan giriş çıkış yapmaktadır. Mahalleyle seçimden sonra hiç ilgilenmediği için halk çareyi Cumhuriyet Halk Partisine şikayette bulunmuştur” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ