Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Ofluoğlu ile Basın Sözcüsü Saffet Mete, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ederek karşılaşma için taraftarların stadyuma gelmeleri için destek vermesini istedi.

BAŞKAN KASAP: GÜN, TAKIMA SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap “Takımımıza sahip çıkma vaktidir. Bu Cuma günü Kayserispor’la yapılacak olan karşılaşmaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bizler de belediye olarak hem şehir içerisinden hem de sahildeki ilçelerimizden başlayarak, Fındıklı ve İyidere’den başlayarak belli aralıklarla stada seyircilerimizi ücretsiz olarak taşınmasını sağlayacak atmosferler oluşturacağız. Çünkü ÇaykurRizespor, Rize’nin markasıdır” dedi.

ÖMER OFLUOĞLU: MAÇA GELEN HERKESE ŞAPKA

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rizesporumuza her zaman verdiği destekler adına yönetim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu maç bizler için çok çok önemlidir. 12. Adam olan taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı alacağımızı ümit ediyorum. Maça gelen herkese şapka hediye edilecek. Bir hatıra kalsın diye bunu yapacağız. ”dedi.

ULAŞIM DESTEĞİ İÇİN BAŞKAN KASAP’A TEŞEKKÜR…

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete, “Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi zaten fanatik bir Rizesporlu. Özellikle taraftarımızın ulaşımı konusunda vereceği destekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çaykur Rizespor’un 20 puanla 16. sırada bulunduğunu belirten Mete; “Bu haftaki rakibimiz Kayserispor ise 22 puanla 15. sırada bulunuyor. Gün birlik günüdür. Yeşil Mavili taraftarların Kayseri maçında tribünleri doldurmak adına sosyal medyadan başlattıkları videolu kampanyayı beğenerek gururlanarak takip ediyorum. İnanıyorum ki Rizelinin gücü her şeye yeter. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Her geçen gün taraftarımızın desteğinin arttığını görüyoruz. Bu karşılaşmada seyirci rekorunu kıracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ