A Milli Futbol takımının başına geçirilen Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile ilgili olarak şoke eden bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre tecrübeli teknik adamda Alzheimer başlangıcı olduğu belirtildi.

Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılmasının ardından, Mirca Lucescu'nun göreve başlamasıyla, ortaya atılan bu iddia gündeme bomba gibi düşecek!

'İNŞALLAH YANLIŞ BİLGİDİR'

O iddiaya göre başarılı teknik adamda Alzheimer başlangıcı var. Lucescu'nun Alzheimer başlangıcı olduğu Galatasaray'la görüştüğü günlerde ortaya çıktı. Tecrübeli gazeteci İbrahim Seten, sosyal medyadan paylaştığı mesajında 'Lucescu'da alzheimer başlangıcı var' diyor emin kaynaklar...' diye yazarken 'inşaallah yanlış bilgidir' temennisinde bulundu.

Bilindiği üzere Mircea Lucescu son olarak Rus ekibi Zenit'i çalıştırmıştı. Burada istenilen başarıyı elde edemeyen tecrübeli teknik adam, 6 ay boyunca dinleneceğini ifade etmişti.

BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ UNUTKANLIK MI?

Zenit'i çalıştırdığı sırada oyuncuların adlarını bile zaman zaman unuttuğu iddia edilen Luce, konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

luce1

LUCESCU TÜRKİYE'DE

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu Türkiye'ye geldi.

72 YAŞINDAKİ LUCESCU TÜRK FUTBOLUNUN KURTARICISI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önceki gün Bükreş’e gidip 72 yaşındaki işsiz Rumen hoca Lucescu’ya futbol direktörlüğü teklif etmişti. Lucescu düşünmek için 1 gün süre istemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yardımcıları Ali Dürüst ve Servet Yardımcı ile dün Bükreş’teydi. Lucescu, milli Takım’ın hocası oldu. Yıllık 2.5 milyon euro’dan 2 yıl için anlaşıldı. Lucescu başarısız olduğu gerekçesiyle 2004 yılında Beşiktaş’tan yollanmıştı.

SUPERHABER.TV

Editör: HABER MERKEZİ