AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, lojistik merkez projesinin iptal edilmediğini ve iptal edildiği yönünde söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşündüğünü söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İyidere ilçesinde yapılması planlanan lojistik merkez projesinin iptal edilmediğini ve kendisi ile Rize Milletvekillerinin yakın takibinde olan projenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son ziyaretinde de Cumhurbaşkanı ile görüşüldüğünü, üzerinde hassasiyetle durulan projenin kamuoyunda 'lojistik merkez iptal edildi' yönünde açıklamalarda bulunanların iyi niyetten uzak kişiler olduğunu söyledi.

İl Başkanı Alim, sosyal medya hesaplarından konu hakkında yaptığı açıklamada, 'Kıymetli Hemşehrilerim, diğer bütün projelerimiz gibi LOJİSTİK MERKEZ projemiz de bugüne kadar inkıtaa uğramamış Milletvekillerimiz ve şahsımız tarafından da yakından takip edilmektedir. Ak Parti İktidarları döneminde ilimiz büyük projelerle tanışmıştır. Devam eden projelerimizle ilgili iptal edildiğine dair söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşünmekle beraber projelerimizi takip etmek veya projelerimize katkı vermek isteyenlerle istişareye her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bütün bunların yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi son ziyaretlerinde de konu görüşülmüş ve üzerinde hassasiyetle durulmuştur. Bu vesileyle Cuma günümüzün hayırlara vesile olması diliyorum.' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ