Gençlerbirliği maçında sevinç sonrası sakatlanan ve 3 ayı aşkın süredir sahalardan uzak kalan Kweuke ilk kez düz koşulara başladı.

Rize'de ligin ikinci yarısının ilk maçında Gençlerbirliği maçında attığı gol sonrası takım arkadaşı Slvestre ile sevinç gösterisi sırasında sakatlanan Rizespor'un golcü oyuncusu Leo Kweuke Konya maçı sonrası Mehmet Cengiz tesislerinde takım arkadaşlarının idmana çıkması ile kendisi de sahaya çıktı. Bir süre Teknik Direktör Hikmet Karaman ile saha ortasında konuşan golcü futbolcu kendisini iyi hissettiğini söyledi. Saha kenarında oturarak arkadaşlarının idmanını izleyen golcü futbolcu kendisini iyi hissettiğini zaman zaman ağrıları olduğunu belirterek “ Futbol oynamayı özlediğim, takım arkadaşlarıma idmanda eşlik etmek istedim” dedi.

U19 Golcüsü idmana çağrıldı

Çaykur Rizespor U19 Takımında oynayan Yasın Yavuz A takım ile birlikte idmanlara çağrıldı, U 19 takımında çıktığı her maçta gol atarak takımının iyi sonuçlar almasına katkı sağlayan genç oyuncu Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından idmanlara alındı. Gol yollarında sıkıntı yaşayan Yeşil Mavililerde genç oyuncu hafta sonuna kadar takım ile birlikte çalışacağı istenilen performansı göstermesi halinde ise Mersin maçında oynatılabileceği belirtildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ