Rize Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı II. Olağan Genel Kurul Toplantısı Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Rize Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı II. Olağan Genel Kurul Toplantısı Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Turan Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Birliğin, 2016 yılı ek gelir ve gider bütçesinin görüşüldüğü ve 2017 yılı tahmini gelir ve gider bütçesinin karara bağlandığı Olağan Genel Kurul Toplantısına; İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri M.Aydın Bilsel, İbrahim Türüt, Melehat Taşpınar ve M.Fatih Topçu’nun yanı sıra 60 köy muhtarı iştirak etti.

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği II. Olağan Genel Kurul Toplantısının gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Rize Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Turan Yılmaz bir değerlendirme yaptı. Yılmaz, yaptığı değerlendirmede son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesmek için bazı çevrelerce yoğun çaba harcandığının altını çizerek; “Bunun en son örneğini 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde gördük. Darbeye ve darbecilere karşı Rize’nin ve Rizelinin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ruhu takdire şayandır” dedi.

Rize’nin yoğun yağış alan bir il olduğuna değinen Yılmaz, “Rize hem yoğun yağmur alan hem de coğrafi yapısı oldukça zor bir ilimiz. Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesini hazırlarken bunları göz önünde bulundurduk. Kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanarak, halkımızın ve köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Turan Yılmaz, konuşmasının son bölümünde Rize’ye hizmet noktasında kendilerine desteği hiçbir zaman esirgemeyen başta Rize Valisi Erdoğan Bektaş olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisi üyeleri ile köy muhtarlarına, katkılarından dolayı teşekkür etti.     

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ