Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, beraberindeki heyetle birlikte Hemşin ve Pazar ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

İl Genel Meclisi Denetim Komisyonunun çalışmalarına katılan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Denetim Komisyonu Başkanı İbrahim Türüt ve Komisyon üyeleriyle birlikte Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanı Kazancı ve beraberindeki heyet, ilçe ziyaretleri kapsamında Hemşin ve Pazar İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve şantiye personeliyle de bir araya geldi.

Kazancı, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Meclis Başkanı seçilmemin ardından ziyaret edemediğim ilçeleri ziyaret etmek, hem de Denetim Komisyonumuzun ilçe Özel İdarelerimizde ve şantiyelerimizde yürüttüğü çalışmalara katılmak amacıyla bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerimizde ilçelerimizde yapılan hizmetlerin birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü görmek bizleri oldukça memnun ediyor. Bu birlik ve beraberlik şüphesiz ilçelerimizde yapılan yatırımların kalitesini de arttıracağı kanaatindeyim. Bu birlikteliği sağlayan başta kaymakamlarımız olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimize, İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve şantiyelerde görev yapan personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kazancı ve Denetim Komisyonuna ziyaretleri esnasında, Hemşin İl Genel Meclisi Üyeleri Nadir İnce ve Hakan Doruk ile Pazar İl Genel Meclisi Üyeleri Rasim Çorbacı ve Osman Nuri Hasçelik de eşlik etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ