Çaykur Rizesporlu forvet oyuncusu Leonard Kweuke, kaybettikleri son iki maçı hatırlatarak lige verilen arada tempolarının düştüğünü belirtti. Yeniden yakalayacakları tempoları ile Kasımpaşa maçından en iyi sonucu almak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa ile zor bir maç oynayacaklarını ifade eden Kweuke, “Rakibimizle puanlarımız birbirine yakın. İki takımda alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Milli maç arası ve Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı sonrası lige verilen aralarda tempomuz düştü. Tempomuzu tekrar yakalamaya çalışıyoruz. Maçlar üst üste geldikçe daha iyi olacağız. Umarım Kasımpaşa maçında en iyi soncu alırız.”

“GOL ATMAK ÖNEMLİ AMA POZİSYONADA GİRMEK ÖNEMLİ”

İstanbul Başakşehir maçında kaçırdığı gol ve attığı golü değerlendiren Kweuke, “Gol atmak önemli ama pozisyonlara girmekte önemli. Bu yılki hedefim takımımın en üst sıralarda ligi bitirmesidir. Bende tabii buna gollerimle katkıda bulunabilirsem mutlu olacağım. Ama en önemlisi takımımın ligi en üst sıralarda bitirmesidir.”

GELECEK YIL HEDEFİNİ AÇIKLADI

Çaykur Rizespor’da gelecek yıl olup olmayacağı ile ilgili bir soruya Kweuke, “Futbolcunun hedefinde bulunduğu takımda daha üstte takımda olmak var. Ama ben şuan Rizespor’un futbolcusuyum. Gelecek yıl hocamızın da buradaki mevcudiyeti ile küme düşmeye değil daha üst sıralara en az orta sıralara oynayacak bir takım olacağız. Ligde çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Ancak her futbolcunun hayalinde zaten bulunduğu takımın daha üstündeki takımlarda olmak vardır.” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ