Çaykur Rizespor Başkan vekili Hasan Kartal, önlerinde 17 tane final maçı bulunduğunu belirterek;” Hiçbir maçı hafife almamak lazım ama takımımıza da güveniyoruz” dedi.

TFF 1.ligin ikinci yarısının ilk haftasında Manisaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor’da başkan vekili Kartal, rakibin kesinlikle hafife alınmaması konusunda dikkat çekerek, teknik kadro ve futbolculara olan güvenlerinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Hasan Kartal yaptığı açıklamada, ligin ikinci devresine iyi başlamak istediklerini belirterek;” İlk devrenin son iki haftasında artan formumuz ve kazanılan 6 puan vardı. Devre arası kampında takımımız çok iyi çalıştı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez’i en çok mutlu eden olay ise takımdaşlık havası ve beraberlik olgusu oldu. İnşallah ligin ikinci devresine de üç puan ile başlayacağız. Rakip Manisaspor’un içinde yaşadığı durum bizi ilgilendirmiyor, asla hafife almadan kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi başlayıp, ligi iyi bitirmek istiyoruz bu doğrultuda Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımız şampiyonluğa kilitlendik” ifadelerine yer verdi.

Ajans53.com

Editör: HABER MERKEZİ