İlk 3 haftada yaşadıklarımız hepimizi kahretti, atılan 1 gole karşılık kalemizde gördüğümüz 11 gol ve -10 averaj her şeyi özetlemeye yetiyor. 3 maçta savunma bloğu olmayan, orta sahasında yeller esen, kanatları işleye men bir Rizespor izledik. Şimdi bu 3 haftayı unutarak önümüze bakmak zorundayız. Geçmişle meşgul olmak fayda sağlamayacaktır. Özellikle sahamızda oynayacağımız İst. Büyükşehir maçı tam anlamı ile kurtuluş ve diriliş maçımız olma niteliğindedir. Saffet Susiç ile kendimizi toparlayıp çıkış yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni transfer edilen futbolcularımızın uyum sürecini atlatması ile gelecek günlerin aydınlık olacağı kanaatindeyim. Eleştiri yapmak kolaydır eleştirmek istedikten sonra bahane bulmakta kolaydır. Fakat kritik süreçten geçerken yapıcı olmayı tercih etmeliyiz, İst. Belediye maçının her anlamda yeni bir başlangıç olmasını diliyorum taraftarlarımız trübünlerdeki yerlerini alarak Rizespor'a olan desteklerini ve sevgilerini ortaya koymalıdırlar.

Gençlerbirliği maçında yaşanan hoş olmayan hadiseleri unutmak ve unutturmak için Rizesporlu futbolcuları tribünlere çağırıp bağrımıza basmalıyız. Özellikle Emrah Eren tribünlere çağrılıp gönlü alınmalıdır. Emrah’a taraftarın bu jestine karşılık formasını öperek karşılık vermelidir. Trabzon Spor maçı için yazacak fazla bir şey yok baştan aşağı yanlış oyun taktiği ve kurgulanan bir Rizespor sahada olunca Trabzonspor'un da farka ulaşması zor olmadı. Özellikle defansımızda ki derin boşluklar Trabzonspor’un işini kolaylaştırdı ve Avni Aker'in sessizliğini Trabzonsporlu futbolcuların sevinç çığlıkları bozdu...

Karamsar olmadan kenetlenmeli ve birlik olmalıyız. Sabırla desteğimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Rizespor'un zamana ve Rizelilerin desteğine ihtiyacı var. Sözlerimi Mevlana'nın güzel bir sözü ile noktalamak istiyorum.

 ''Dün geçti, dün ile beraber dün ki sözde gelip geçti, Bugün yeni bir söz söylemek gerek''

Sevgi ile kalın                                                                                         Erdal Yılmaz

www.rizespor.biz

Editör: HABER MERKEZİ