AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal karayolları 10. Bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş’la bir araya gelerek Rize’deki karayolu yatırımlarını değerlendirdi.

Milletvekili Karal Karayolları 10. Bölge müdürlüğünü ziyaret ederek bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş’la bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Rize’deki karayolu yatırımları değerlendirildi.

Milletvekili Karal Rize’de devam eden 17 karayolu yatırımıyla ilgili bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş ve ekibinden bilgiler aldı. AK Parti İktidarı döneminde Rize’de devasa karayolu yatırımları yapıldı. Başta Rize’nin 136 yıllık hayali olan Ovit tünelinde geçtiğimiz günlerde başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla ilk ışık göründü. Bunun yanında Rize’de başta Güney çevre yolu ve Salarha tüneli olmak üzere 17 ayrı yerdeki karayolu şantiyelerinde çalışmalar devam ediyor. Toplantıda tüm bu yatırımlarla ilgili gelinen son nokta ve bugüne kadar yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Milletvekili Karal Projelerin takibi noktasında Ankara’da çalışmalar yaparken zaman zaman bu projeleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunuyor. Ayrıca bölge müdürü ve ekibinden de teknik konular hakkında bilgiler alarak gelinen son noktayı değerlendiriyor.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ