İnegöl’ün mobilya sektöründeki öncü kuruluşlarından biri olan Rendi Mobilya tarafından 27 0cak-06 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Araba Kampanyası”nın talihlisine düzenlenen törenle aracı teslim edildi. İnegöl 4. Noteri Ergül Çelikkıran huzurunda 100’ün üzerindeki talihli arasında yapılan çekiliş sonucunda, 42 numaralı bilet sahibi Rize’de faaliyet gösteren Kalyoncu Kardeşler Mobilya firması (İnegöl Mobilya) sahibi Selman Kalyoncu talihli isim olurken, Rendi Mobilya üretim tesislerinde düzenlenen törenle aracın anahtarı teslim edildi.

Anahtar teslim töreninde konuşan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu üyesi Murat Yaprak, “2015 İstanbul Fuarı’nda Rendi Mobilya olarak, böyle farklı bir hareket yapalım dedik. Çok güzel bir ivme kazandık bu hareketten dolayı. Müşterilerimiz bu konu ile alakalı teveccüh gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabi nasip bu işler. Kalyoncu Mobilya Selman Bey bizim eski müşterimiz, kendisine nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bu tür aktiviteler, kampanyalar sürekli devam edecek. Bu nedenle de Rendi Mobilya daha güzel, daha iyi yerlere gelecek diye düşünüyorum” dedi.

İNEGÖL MOBİLYASININ TANITIMINI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM

Kampanyanın talihlisi Selman Kalyoncu ise, “Biz firmamızı 1979 yılında kurdur. Aşağı yukarı 30-35 seneden beri de devam etmekteyiz. İnegöl’ü çok sevdik. Hatta firmamızın Kalyoncu Mobilya olan ismini İnegöl Mobilya olarak değiştirdik ve İnegöl Mobilya olarak hizmetimize devam ettik. Kendi firmamızın programladığı çekilişe katılmak istedik. Katılımımızın da meyvesini almış bulunuyoruz. Ben Piyangoya, çekilişe inanan bir insan değilim ama bu geldi beni buldu. Bizde gerçekten çok mutlu olduk. Bundan sonra İnegöl Mobilyası ve Rendi firmasının tanıtımını yapmaya devam edeceğim. Rendi Mobilya sahibi Murat Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha güzel günleri beraber yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ