Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, Volkan Konak'ı sert sözlerle eleştirerek 'Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez' dedi.

Özge Uzun'un sunduğu 'Hayat Başlasın' programına konuk olan İsmail Türüt, Kuzeyin Oğlu lakaplı Volkan Konak'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Türüt 'Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez' dedi.

'BU YAPIMCILAR UYUYOR MU?'

Duruşundan ötürü pişmanlık duymadığını belirten ünlü türkücü, 'Beni biraz geri çektiler, söylemlerin bir bedeli var. Benim duruşum belli. Pişmanlık yok. Şovlar yapardım, şovlarımı kaldırdılar. Türkiye'de müzik şovu yok. Türüt şov vardı, İbo şov vardı. Bu yapımcılar uyuyor mu? Sanat dünyasında iki yüzlülük var. Volkan Konak'la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez' dedi.

'EN ÇOK KONSER VERENLERDEN BİRİYİM'

Türkiye'de en çok konser veren isimlerden olduğunu belirten Türüt, 'Bir rahmetli Erkan Hoca, bir de İsmail Türüt Karadeniz müziği bilir. Volkan'la ayrı tarzdayız ama saygı duyarım. O'nunla iki ortak noktam var; biri hemşehrim, öteki müzikle uğraşıyor olmamız.Türkiye'de en çok konser verenlerden biriyim' şeklinde konuştu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ