CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Türkiye'nin IŞİD'e silah yardımı yaptığı yönündeki iddialara ilişkin belgeleri gösteren Kılıçdaroğlu 'IŞİD'e destek vermeyin dedik Ahmet Bey çıkıp 'bu söylemek vatan hainliğidir' dedi. IŞİD'e destek verdiklerini bütün dünya biliyor. Belge mi istiyorsun sen? İşte silahları götüren şoförlerin ve savcıların ifadeleri. Şimdi ben ona soruyorum kim vatanına ihanet ediyor sevgili Ahmet Bey' dedi.

'BELGE Mİ İSTİYORSUN SEN?'

IŞİD'e destek vermeyin dedik Ahmet Bey çıkıp 'bu söylemek vatan hainliğidir' dedi.IŞİD'e destek verdiklerini bütün dünya biliyor. Belge mi istiyorsun sen? İşte silahları götüren şoförlerin ve savcıların ifadeleri.

Şimdi ben ona soruyorum kim vatanına ihanet ediyor sevgili Ahmet Bey. Efendim biz insani yardım malzemesi gönderdik diyorlar. Erdoğan Somali'ye gitti ve insani yardım malzemesi götürdü. Oraya bir sürü insan sanatçı götürdü. Maden insani yardım malzemesi götürüyorsan bu tırlara neden yasak geliyor. Yayınlanması yasak. Hani insani yardımdı. IŞİD'in elindeki silahlar Recep Tayyip Erdoğan'ın Davutoğlu marifetiyle gönderdiği silahlardır.

'IŞİD'E AÇIKÇA HÜKÜMETİN DESTEĞİ VAR'

Herkes biliyor ama dertleri şu: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bunu öğrenmesin. IŞİDpetrol satıyor günde 2 milyon dolarlık. Kime satıyor bunu. Ankara'da İstanbul'da Gaziantep'te IŞİD'e eleman devşiren ofisleri var. Konya Müftüsü şöyle diyor Ali Akpınar 4 gün önce: Konya'dan 100 kişi gidip IŞİD'e katıldı. Bombalama oldu bunlardan 10-15'i öldü. Bu militanlar giderken sen bir yerlerden armut mu topluyordun.

IŞİD'in hücreleri de var. Toplanıyorlar cenaze namazı kılıyorlar üniversitede öğrencilere saldırıyorlar. Yurtdışından gelip IŞİD'e katılanlar var. Bunların kendileri anlatıyorlar zaten. Biden'ın açıklamaları var en son. Özel bir görüşme olduğu için özür diledi. Yalan olduğu için dilemedi. IŞİD'e açıkça bu hükümetin desteği var.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ