Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Rize milletvekili adayı Muhammet Avcı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Çayeli ilçesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Hayati Yazıcı da siyaseti çıkar amaçlı kullananların her dönem olduğunu belirterek, AK Parti her zaman siyaseti milletin refahını artırmak, Türkiye'yi kalkındırmak için siyaset yaptığını söyledi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün Artvin'in Borçka ilçesinde düzenleyeceği miting öncesinde Çayeli ilçesine uğradığını ve bir konuşma yaptığını hatırlatan Yazıcı, şunları kaydetti:

'Dün Çayeli'ne gelmiş ve Çayeli meydanında 'İki tane resim var. Benimki niye yok?' diye söylemiş. Sen kimsin, nereden geldin? Hayret bir şey. Ben kaç yıldır burada duruyorum. Size 'Niye benim resmim yok?' diye sordum mu? Böyle bir şey olur mu? O resmi orada koydurabilmek için onu hak etmesi lazım. Onu bilmiyor. Hak etmeden koydurmaya alışmış. Hak etmeden almaya alışmış. Hak etmediği yere de resmini koymaya alışmış. Sakın ha. Burada elbet Mesut Yılmaz, bizim hemşehrimiz ve başbakanlık yaptı resmini koyarız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünya lideri. Elbette onu başta koyacağız. Adama bak, yaptığı kıyasa bak. Herhalde bunları duyar, hadsizliğini anlar.'

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ