Cumhuriyet Halk Partisi Rize il başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. 22 Temmuz seçimlerinden sonra bırakın Rizeyi Türkiyede dahi bir değişim olmamıştır. Hani gelen gideni aratır derler ya Ak Parti bu yolda devam ediyor. Kuzey Irak harekâtını dahi bizim baskımızla başlatmışlardır dedi.

KALELER ÇÖKECEK

Yaklaşan yerel seçimler konusuna da değinen Başkan Saltuk Deniz, Yerel seçimler için alt yapı çalışmalarımız vardı ve hala devam ediyoruz. İlçe kongrelerimizi tamamladık. Şubat ayı içerisinde ise il kongremizi yapacağız. Ak Partinin rahat bir seçim geçiremeyeceği ortada. Elinde olan belediyeleri dahi alacağız. Bu seçimlerde Ak partinin kaleleri çökecek dedi.

DOSTANE BİR SEÇİM OLACAK

3–10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan il kongresinde her hangi bir adayın çıkıp çıkmayacağını belirten Saltuk Deniz, Şu anda adayla belli değil. Sonuçta bunun kararını CHP il örgütü verecek. Çatışmasız, kavgasız ve dostluk içinde bir seçim olacağı garantisini verebilirim dedi.

ASLANKAYA BİZİM BÜYÜĞÜMÜZDÜR

Eski başkan Mehmet Aslankayanın Rizeye ve partiye büyük katkıları olduğunu savunan Saltuk Deniz, Değerli büyüğümüz Mehmet Aslankayanın bize hala desteği devam ediyor. 22 Temmuz seçimlerinde Rizeliye hizmet etmek için aday oldu. Ancak Rizeli bu değeri bilemedi. Bundan sonra partimizin hangi kulvarında hizmet edeceğine kendisi karar verecek. Kendisine her zaman kapımız açıktır ve o bizim büyüğümüzdür dedi.

GAZETECİLERE DESTEK GEREK

10 Ocak gazeteciler gününü de kutlayan Saltuk Deniz, Türkiyede yerel gazetecilik yapmak çok zor. Hükümetin borazanlığını yapan medya gurupları karşısında kamuya hizmet vermeye çalışan yerel gazetecilere destek vermek gerekiyor. Biz Chp olarak bu desteği vermeye her zaman hazırız. Bu sebeple bütün gazetecilerin gününü kutlar çalışmalarında başarılar diliyorumdedi.

Haber : İsmail Duysak

Editör: HABER MERKEZİ