Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu düzenlediği Sektör Kurulları Toplantısı’nda üyeleriyle bir araya geldi.

MÜSİAD Rize Şubesi Başkan Yardımcısı İsmail BOSTAN ve Sektör Kurulları Başkanı Cemal ALTAY’ın konuk olduğu toplantıda sektör kurullarının çalışmaları anlatılarak 2014 yılı sektörel faaliyet planı üyelerle istişare edilerek oluşturuldu.

Toplantı başında Genç MÜSİAD üyeleriyle tecrübe paylaşımı yapan Cemal ALTAY, çocukluk döneminden beri ticarete olan hevesinin zaman içerisinde farklı iş girişimleriyle şekillenmesini ve bugün içinde olduğu sektöre geçişini anlattı.

Programla ilgili bilgi veren Genç MÜSİAD Rize Şube Başkanı Esra ALEMDAROĞLU ‘Sektör Kurulları birimimiz tarafından, üyelerimizin faaliyette bulunduğu sektörlere ilişkin sorunları ve çözüm önerilerini tespit edilmesi için belirli aralıklarla toplantılar düzenlenmektedir. İlimizde sektörel gelişmeye teşvik etmeyi, ilimizdeki yatırım imkanlarını araştırarak projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz.' diyerek yapılan faaliyetlerin aynı zamanda genç işadamlarının birbirleri ile sosyal ve ticari ilişkilerinin güçlendirilmesine ve geliştirilmesine de katkı sağladığını belirtti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ