U18 Milli Takımı'na seçilen genç kaleci Mızhat Burak Sarı, kampta katılarak TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı’yı ziyaret etti.

U18 Milli Takımı'nın, 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Slovakya'da, katılacağı Slovakya Kupası aday kadrosuna davet edilen Çaykur Rizespor'da bu sezon devre arasında profesyonel yapılarak 2019 yılına kadar sözleşme imzalanan 18 yaşındaki genç kaleci Mızhat Burak, İstanbul'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde katıldı. TFF’nin Riva’daki tesislerinde Genç kaleci Mızhat , Futbola başladığı Çayelispor’un Eski Başkanı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı’yı makamında ziyaret etti.

Genç kaleci Mızhat, “Futbola başladığım Çayelispor’da çok şey öğrendim. Başta Mustafa başkanımıza ve Hocamız Halil Atabey’e bana verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim. Mustafa Başkanımıza beni burada ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi.

Mızhat’ın Çaykur Rizespor’a gitmesinde emeğinin olduğunu belirten TFF Genel Sekreter Yardımcısı Baltacı, “Mızhat çok yetenekli ve başarılı bir sporcu. Çayelispor’da başkanlık yaptığımız dönemde Ç.Rizespor istediğinde önünü açmak için elimizden gelen neyse yaptık ve Ç.Rizespor’a kazandırdık. Kendini daha da geliştirmiş olarak bugün buralara görmek bizleri gururlandırdı. İleriki yıllarda çok daha güzel yerlerde olacağına inancımız tamdır.”dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ