“Şu an bizim için her şeyden önemli olan şey, Ç.Rize ile oynayacağımız maç. Sakat Ümit, Sabri ve Arda’nın hafta sonuna yetişmesini diliyorum.”G.Saray’ın hocası Feldkamp, lige konsantre oluyor.

G.SARAY Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımının, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Hırvat ekibi Slaven hakkında bilgi edinmek için, 11 Ağustos’ta yapacağı maçı izlemeyi düşündüğünü söyledi. Kalli, rakipleri için bir fikri bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Slaven’in geçen haftaki maçından sonra bir açıklama yapmadım. Ama ağzımdan yorumlar çıktı. Antrenörümüz Ahmet Akcan bu maçı izleyip, edindiği fikirleri bizimle paylaştı. Ben de rakibimizin cumartesi günü yapacağı karşılaşmayı gidip izlemeyi düşünüyorum.

‘SEZGİN’LE KONUŞMADIM’

TRANSFER görüşmelerini sürdüren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le de son günlerde hiç görüşmedim. Kısa süre içinde biraraya geleceğiz. Bizim için şu anda her şeyden önemli olan, ligin ilk haftasındaki Ç.Rize maçı. O mücadeleye yoğunlaşmamız gerekiyor. Beni düşündüren sakatlıkları bulunan Ümit, Sabri ve Arda’nın o maça yetişip yetişemeyeceği. Bu konuda doktorlarımızla görüşüyoruz. Oyuncular perşembe-cuma idmanlara katılmazsa, oynamaları da zor gözüküyor.
 

‘BU DA HOCALARIN KADERİ’


SAKATLARIN iyileşmesi durumunda, aklımdaki ilk 11 olarak kurmayı düşündüğüm kadro, 15’e çıkabilir. Teknik direktörlerin işi kolay değil. İlk 11’i kurmayı düşünürsünüz, Allah korusun bir sakatlık olur, bu sayı birden 9’a düşer. Bu yüzden takımdaki 11’i kurmak çok zor. Bu arada Süper Kupa’daki F.Bahçe-Beşiktaş derbisini izledim ama takımımla bir karşılaştırma yapmam. Niye onlarla karşılaştırayım ki? Şampiyonluk yarışındaki en önemli 2 rakibizimin onlar olduğunu nereden biliyorsun? Geçen sezon V.Manisa ligin başında iyi bir çıkış yaptı. Kayseri de sonuna kadar iyi mücadele etti. Necati’ye ise bundan sonra bir daha şans tanımayı düşünmüyorum. Niye düşüneyim ki?”

 

gazetevatan

Editör: HABER MERKEZİ