Rize Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy araçlar konusunda tüm ekiplerin dikkatli olmasını ağırlığı üzerinde ağır olan araçların dikkate alınmasını istedi.

Kayseri de meydana gelen patlama sonrası Rize Emniyet Müdürü telsiz ile tüm ekiplere talimat vererek dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.

Kayseri de meydana gelen patlama sonrası Rize Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy tüm birimleri telsiz vasıtası ile uyardı. Aksoy “ Tüm şüpheli araçlar, ağırlığından daha fazla ağır görünen, Rize veya yabancı plakalı araçlar olmak üzere, şüphe arz eden araçlar dikkatli takip edilmeli, özellikle valilik, Emniyet ve kamu kurum veya kuruluşlar önü ile park alanlarına park eden araçlara dikkat edilmeli, öncelikle tüm ekiplerimiz kendi can güvenliklerini ön plana tutarak Kayseri de yaşanan olayların yaşanmaması için çok daha dikkatli olmalı. Ayrıca kar yağışı nedeniyle buzlama olan yerlerde ekiplerimiz buzlama nedeniyle karayolları veya belediyeleri arayarak buzlama olan yerlerin mutlaka önlemini aldırmalıyız ve buzlama alanlarını trafiğe kapatıp çözümden sonra trafiğe açmalıyız. Ekiplerimiz bu alanlarda zincirleme kaza olmaması için gerekli tedbirleri almalı” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ