Bölgesel Amatör Lig’in en tecrübeli takımlarından olan Çayelispor bu sezon başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig’in 3. Grupta mücadele edecek olan Çayelispor’da yeni sezon hazırlıklarına start verildi. 18 kişilik sporcu topluluğu ile sahaya inen yeşil-beyazlı ekipte teknik patron İsmail Hakkı Yazıcı, yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını belirten Yazıcı, “Geçtiğimiz sezonki kadromuzu koruduk. Bu kadromuza takviye ederek güçlendirdik” dedi.

Yazıcı, “Tabiki zorlu bir lig maratonunun bizi beklediğinin farkındayız. Bölgesel Amatör Lig çok zorlu bir arena. Bunun da farkındayız. Kısa bir zamanımız olmasına karşın sıkı çalışıp lige gireceğiz. Neler yapabileceğimizin farkındayız” dedi.

Günde yapılan çift idmanla lige hazırlanan Çayelispor’da idman sonrası Çayeli Lokmane’den futbolculara lokma ikram edildi.

5 TAKVİYE BİRDEN

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Çayelispor’da transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar Haçkaspor’dan Onur ve Murat, Güzel Orduspor’dan Onur, Rize U21 takımından Alican ve Çamlıhemşinspor’dan Caner’i renklerine bağladı. Çayelispor’un yeni transferleri idmanlara başlarken yeşil beyazlı ekipte transfer çalışmaları devam ediyor.

YÖNETİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Haziran ayından bu yana süren ve ligin başlamasına az bir süre kala yönetim sıkıntısı yaşayan Çayelispor’da üst üste yapılan kongrelerde başkanlığa talip olan çıkılsa da sonuca ulaşılamadı. Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin katılımları ile yapılan istişare toplantıları sonrası daha önce kongrede aday olmayan eski başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu ile yola devam edilmesi yönünde karar alındı.

ÇAYELİSPOR’UN YANINDAYIZ

Çayeli Belediye Başkanı İsmil Hakkı Çiftçi, tesislere gelerek futbolcularla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Çiftçi, “ Çayelispor İlçemizin bir markasıdır. Buna sahip çıkmak ve desteklemek bizlerin görevidir. Bizler her fırsatta söylediğimiz gibi takımımızın yanında ve destekçisi olacağız. Bizim söylediğimiz herşey açık ve nettir. Bazı mercilerde söylemediğimiz sözler veya söylediklerimizin çarpıtılarak lanse edilmesi şahsımı üzmüştür. Sezon öncesi kulüp başkanlığı için gönüllü olan arkadaşların bizlerle yaptığı görüşmelerde de aynı ifadelere yer verdik. Belediye olarak kanunen yapabileceğimiz maddi desteği sonuna kadar sağlayacağız. Gerektiği durumlarda da risk alarak takımımızı, markamızı sahalarda ve taraftarıyla bir arada tutacağız. Bununla birlikte “ Belediye başkanı takıma sahip çıkmadı “ diyenlere de bu güzel fotoğraf karesi ile cevap vermiş oluruz inşallah. Şimdiden yeni sezonda İlçemizin marka takımı Çayelisporumuza, yönetim, teknik ekip ve futbolcularımıza yürekten başarılar dilerim“ dedi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ