2017-2018 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi bu hafta oynanacak maçlarla başlayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi ilk hafta karşılaşmaları yapılacak. 3. Grupta Rize’yi temsil eden iki takım Çayelispor ile Kendirlispor ilk maçta karşılaşacak. Kendirlispor, BAL de bu yıl ilk kez mücadele edecek.

24 Eylül Pazar günü saat 14.00 da Çayeli şehir stadında oynanacak Çayelispor, Kendirlispor karşılaşması Çay televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Çayelispor Kulübü Başkanı Tarık Yelkenci yaptığı açıklamada “2017-2018 Sezon için hazırlıklarımızı tamamlayıp açılışımızı yapacağız. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Kardeş kulübümüz Kendirlispor’u evimizde ağırlayacağız. Dostluk kardeşlik içerisinde centilmence bir mücadelenin olup sakatlıkların olmadığı bir karşılaşma olmasını diliyorum.

TV’DEN CANLI YAYINLANACAK

Rizeli futbol severleri hafta sonu güzel bir ortamda oynayacağımız maçımıza davet eden Yelkenci, “Özellikle şehir dışında  yaşayan hemşehrilerimizin yoğun isteği doğrultusunda biz bu yıl ilk maçımızı  Çay televizyonundan da canlı olarak yayınlayarak televizyon başındaki seyircilerimizxinde maçımızı izlemesini istedik” şeklinde açıklama yaptı.

3. grupraki ilk hafta karşılaşmaları

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ