Çayelispor Pazar günü oynanacak BAL Rize derbisi öncesi dostluk mesajı verdi.

Bölgesel Amatör liginde Pazar günü Çayeli Şehir stadında saat 14.00 de oynanacak Rize derbisinde Çayelispor ile Kalkanderespor karşılaşacak. Ligin ilk maçı öncesi ev sahibi Çayelispor yeni sezon önce transferlerini tamamladı.

11 YENİ TRANSFER

Çayelispor başkanı Tarık Yelkenci, “yeni sezon öncesinde olağanüstü genel kurulumuzu yaparak Çayelispor yönetim kurulunu oluşturduk. 1 ay gibi çok kısa bir sürede takım olma yolunda çalışmalar yaparak yönetici arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle yönetim yapılanmamızı tamamladık. Bu aşamalarda bizlere maddi ve manevi destek olan, her daim yanımızda yer alan Çayeli Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen Beye çok teşekkür ediyorum. Daha sonra Futbol Şube Sorumlusu Kadir Engin başkanlığında transfer komitemizi oluşturarak yeni sezon öncesi 11 transfer gerçekleştirdik. Geçen yıl takımımızda yer alan 8 oyuncumuzla yola devam ettik.”

PAZAR GÜNÜ MAÇA DAVET

“Bu sezon genç, dinamik bir takım oluşturduk. Oluşturduğumuz bu takım ile şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu hedef ile başlayacağımız Bölgesel Amatör Liginde ilk maçımızda kardeş takımımız Kalkanderespor’u sahamızda ağırlayacağız. Dostluk kardeşlik içerisinde centilmence sakatlıkların olmadığı bir Rize derbisinin geçmesini temenni ediyorum. Pazar günü Çayeli şehir stadında saat 14.00 de oynayacağımız maçımıza tüm Rizeli sporseverleri ve Çayeli halkımızı davet ediyorum. Özellikle bu sezon Çayeli Halkımızdan beklentimiz bizim yanımızda yer alıp maçlarımıza gelip destek olmalarıdır. Bizlerde yönetici arkadaşlarımızla birlikte daha istekli çalışarak takımımızı çok daha güzel yerlere taşıyacağımızın sözünü veriyoruz.”

İÇ TRANSFER

Çayelispor iç transferde 8 oyuncu ile anlaştı; Murat Kalender, Orhan Kaşıkçı, Mahmut Gerdan, Ferdi Birben, Cihan Kısır, Yunus Emrah Okumuş, Onur Korkmaz, İsmail Can Taşkıran

DIŞ TARANSFERLER

Çayelispor dış transferde 11 oyuncu ile anlaştı; Onur Sarıçam (Güzel Orduspor), Mücahit Topal (Ardeşenspor), Ahmet Akatın (Ardeşenspor), , Çağrı Şahin (Gümüşhane Telekom), Yusuf Sefa Durmuş (Ç.Rizespor), Miraç Terbıyık (Pazarspor), Burak Yardımcı (Pazarspor), Kadirhan Papaker (Çıksalınspor), Ömer Kara (Beylerbeyi), Adem PARLAK (Etimesgut Bld.), İbrahim Can Tuncer (Yeniçanspor Çanakkale)

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ