Çayeli Sahil Yurdu tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışı yapıldı.

Çayeli muhtarlar derneğinde düzenlenen kermesin açılına Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Çayeli İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Çayeli Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar, Çayeli İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru ve çok sayıda misafir katıldı.

Minik çocukların mehteran gösterisiyle başlayan programın ardından katılanlara bir hoş geldin konuşması yapan Çayeli Sahil Yurdu Müdürü irfan Olgun, “kermesimizin düzenlenmesinde bizlere destek olan hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.   Derneğimiz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi adına sizlere katılımlarınız nedeniyle kalbi duygularımla selamlıyorum. Sahil talebe yurdumuzda 160 öğrenci yatılı olarak kalmaktadır. İlk, orta, lise ve üniversiteye kadar öğrenci yetişmektedir. Yetiştirdiğimiz bu genleri vatanına milletine bayrağına bağlı nesiller olarak yetiştirmekteyiz. 6 gün boyunca sürecek olan kermesimizden Çayelili kardeşlerimiz bu hizmetlerimizin devam etmesi için bu kardeşlerimizin böylesine güzel yetişebilmeleri için kermese gelsinler ev ihtiyaçlarını karşılasınlar. Ayrıca bizlere yerlerini tahsis eden muhtarlar derneği başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı yaptığı kısa konuşmada kermesi düzenleyen emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz’ın konuşmasının ardından yaptığı dua sonrasında kurdele kesimiyle açılış gerçekleşti.

Açılışın ardından konuklara kermes gezdirilip ikramlarda bulunuldu. Çayeli muhtarlar derneğinde bulunan kermes 6 gün boyunca açık kalacağı belirtildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ