Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, 24 Haziran Seçimlerini Değerlendirdi.

Küçükislamoğlu açıklamasında; Türk demokrasi tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişimiz sebebiyle önemli bir kilometre taşı olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini geçtiğimiz Pazar günü geniş bir katılım ile icra etmiş bulunmaktayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 95 yıllık tarihinin 3. Evresine aziz milletimizin takdirleri ile geçiş yapmış olduğumuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Etme Sistemi 24 Haziran 2018 tarihi itibariyle vücut bulmuştur.

Katılım oranının yüksekliği ve demokratik olgunlukla yapılan bu seçimler, sonuç itibariyle de bizleri ziyadesiyle memnun etmiş, Milliyetçi Hareket Partisi tarihi bir başarıya daha imza atmıştır. ‘Cumhur ittifakı, millet aklı’ diyerek çıktığımız bu yolda cumhur ittifakına sahip çıkarak seçimin ilk turda alınmasında milliyetçi ülkücü camianın verdiği desteğin etkisini apaçık görmüş bulunmaktayız.

Yoğun bir tempo içerisinde sürdürmüş olduğumuz seçim çalışmaları esnasında Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatları ve teşkilatımızın disiplinli programları doğrultusunda Milletvekili Adaylarımız ve Teşkilat Mensuplarımız ile bütünleştirici ve kucaklayıcı bir anlayışla toplumun her kesimine ulaşarak sıkılmadık el, yürünmedik yol bırakmamayı kendimize ilke edindik. Çayeli ilçemizin merkezi başta olmak üzere bütün mahallelerimizi nakış nakış dokuduk ve umutların yeşerdiği yüreklere dokunduk. Vatandaşımızın, esnafımızın haklı taleplerini dinleyip çözüm yolları aradık.

Bu süreçte şevkimizi kırmadan ve ümitsizliğe kapılmadan çalışmalarımızı aşkla şevkle sürdürdük. Çayeli’nde en son 1 Kasım seçimlerinde 1706 olan oyumuzu 4624’e çıkararak ilçemizde ikinci parti olduk.

İlçemizde olduğu gibi Rize genelinde de aynı başarıyı göstererek il genelinde oylarımızda çok ciddi bir oy yükselmesi olmasına karşın Milletvekili adayımız Serkan Birben beyi TBMM’ne gönderemememizin üzüntüsünü yaşadık. . Bizlerin tesellisi MHP’nin üstlendiği kutsal görev ve sorumluluk ile Gazi Meclisin Kilit Partisi, kilitli alanların açılması gerektiğinde ise Anahtar Parti konumuna gelmesi olmuştur.

Bu seçim sürecinde varlıkları ile bizlere kuvvet veren Milletvekili adaylarımız Serkan Birben beye, Semra Aksu hanımefendiye, Mehmet Can Tüfekçi beye, Rize il başkanımız Mustafa Yıldız beye, kadın kollarımıza, geleceğimizin teminatı Ülkü Ocaklı Bozkurtlarımıza, belde teşkilatlarımıza, sandık görevlilerimiz ve parti üyelerimize, ramazan günleri seçim çalışmalarında vefakar yönetim kurulu üyelerime ve bize oy veren ve vermeyen vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ