Haber & Fotoğraf: Kubilay Ateş

Çayeli İmam-Hatip Ortaokulu aile birliği tarafında hazırlanan bilgilendirme seminerine diş hekimi Dr.Sonnur Hacıoğlu Yılmaz katıldı.

Diş sağlığıyla ilgili 'Bir Diş Hangi Kısımlardan Oluşur?, Dişlerimizin Görevleri Nelerdir?, Dişlerimize Neler Zarar Verir?, Diş Çürüğü Nasıl Oluşur?, Ağız ve Diş Sağlığı Hastalıkları Nelerdir?, Ağız ve Diş Sağlığımızı Korumak İçin Neler Yapmalıyız?' gibi bilgilerin çocuklara aktarıldığı seminerde Dr.Hacıoğlu Yılmaz, ayrıca doğru diş fırçalama, diş ipi kullanımı, arayüz fırçası, ağız gargarası, diş macunu ve diş fırçası kullanımını öğrenciler üzerinde örnekleyerek gösterdi.

Çayeli İmam-Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Metin Okutan seminer sonrası yaptığı açıklamada “Okul aile birliği olarak bir eğitim ve öğretim döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu dönem içerisinde öğrencilerimize ve velilerimize yönelik birkaç seminer, bilgilendirme ve çalışmalarımız olmuştur. Öğrencilerimizden başarılı olanları ödüllendirdik, Rize Valimiz Ersin Yazıcı beyin başlatmış olduğu RENK Projesine desteklerimizi verdik ve gençlerimiz ile her Pazar sabahı sabah namazına Çayeli Eski Camii’de buluştuk ve sayamadığımız bir çok faaliyetlerle bir dönemin daha sonuna geldik. Emeği geçen gerek aile birliği yönetimindeki şahıslara, gerek velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ