Uzun yıllardır Çayeli’ne hizmet veren Bereket Pastaneleri ilçenin sahilinde yer alan yerde bulunan ikinci iş yerlerini Bereket Garden Cafe olarak yenileyerek açtı.

Bilal Gümüş ve Yaşar Azman’ın kurmuş olduğu Bereket pastanesi bünyesinde oğulları tarafından açılan Bereket Garden Cafe yenilenerek hizmete açıldı. Bereket Garden Cafe’nin açılışını Çayeli Belediye Dr. Atilla Esmen, Çayeli İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz ve Çayeli Ticaret Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı birlikte yaptı. Başkan Esmen açılışta yaptığı kısa konuşmada “ilçemize böyle güzel mekanların kazandıran mekan sahiplerini kutluyorum. İşlerinde bol rızıklar diliyorum” dedi.

İlçe müftüsü Abdullah Yılmaz’ın duasının ardından açılış yapıldı. Açılışa Ak Parti milletvekili adayı Hikmet Ayar ve Ardeşen Belediye başkanı Hakan Gültekin’in yanı sıra esnaflar da katıldı.

İş yeri sahiplerinden Gıda Mühendisi Fatih Gümüş, “ güzel ilçemizin sahilinde yenilenen yüzüyle açmış olduğumuz iş yerimizde hizmet vermeye devam edeceğiz. Geniş bahçesi, çocuk parkı ve kapalı alanda nezih sıcak konforlu ortamıyla siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız. Sabah zengin kahvaltı menüsü, Izgara çeşitleri, yöresel yemek çeşitleri ile Türk ve Dünya  kahve çeşitleri ile sizleri bekliyoruz” dedi.  

 

 

Editör: HABER MERKEZİ