Milli Görüş’ün merhum lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi, Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından Çayeli İlçe Başkanlığı Kurucu Başkanı olarak Ahmet Kızılkaya atandı.

Çayeli kurucu ilçe başkanı olan Ahmet Kızılkaya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından gönderilen atama belgesini Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’den alarak Yeniden Refah Partisi Çayeli ilçesi kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladı.

ahmet-kizilkaya-ile-mehmet-akif-zerdeci.jpg

Kurucu başkan Ahmet Kızılkaya, kuruluş evraklarını kurucu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayeli Kaymakamlığı İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Şefliği’ne teslim ederek Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Teşkilatını resmen kurulmuş oldu.

“Buyurun başlıyoruz” sloganıyla Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanlığı’nı kurduklarını belirten Kızılkaya, “Çayeli’nde ikinci kırk yılın startını verdik. Beklenen ve özlenen bir siyasi anlayışla oluşturduğumuz bir kadro ile yola çıktık. Halkımız büyük teveccüh gösteriyor. Bizde halkımıza layık bir teşkilat olacağız. İlimizde teşkilatlarda görev alan tüm kardeşlerimizle beraber, davamızın çalışma prensiplerine, metotlarına uygun olarak, disiplinli, gayretli bir şekilde önce ahlak ve maneviyat ilkesini kendisine esas almış, toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla görevlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Halkımızın bizlere gösterdiği büyük teveccühe layık olmayı, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmayı, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmayı Yüce Allah’tan diliyorum.” dedi.

ahmet-kizilkaya-goreve-basladi.jpg

Kızılkaya, çay sohbetlerinde ve kürsülerde kahramanlık satmayacaklarını ve yeniden ağır sanayi hamlesini başlatacaklarını kaydederek, “Halkımızın her kesimini kucaklayan, ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışla geliyoruz. Mazlumun yanında olan, kimsesizin ve düşkünün kurtarıcısı olmak için Yeniden Refah diyoruz. Laf değil, hareket, aksiyon ve çözüm yapacağız. Biz çay sohbetlerinde ve kürsülerde kahramanlık satmaya değil, yeniden ağır sanayi hamlesini başlatacağız. Milli Görüş; bu milletin inancıdır, tarihidir, ruh köküdür. Yeniden Refah Partisi’nin başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, Çayelili hemşerilerimin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

ahmet-kizilkaya-goreve-basladi-1.jpgyeniden-refah-partisi-cayeli-ilce-baskanligi.jpg

Editör: HABER MERKEZİ