Daha önceki yıllarda Karadeniz sahil yolunda üstgeçitte iftar açarak dikkat çeken Çayeli Belediyesi bu yıl iftar yemeğinde vatandaşlar Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yayalar için kullanılan alana kurulan iftar sofralarında buluştu.

Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar yemekleri ve kültürel faaliyetler düzenlemeye devam eden Çayeli Belediyesi, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini vatandaşlara yaşatmaya devam ediyor.

Havanın da güzel olmasını fırsat bilen Çayelili vatandaşlar Sahilde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. Belediyenin düzenlemiş olduğu iftar programlarından memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, bu tür faaliyetlerin devam etmesini istediklerini söyledi.

YEŞİLLE MAVİNİN ORTASINDA İFTAR

Yeşilin ve mavinin tam ortasında halkıyla beraber iftar açmanın mutluluğunu ifade eden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, 'Bu sofra bir ilk oldu inşallah önümüzdeki Ramazan aylarında daha farklı şekillerde bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimizle iftar sofralarında buluşmaya devam ediyoruz. İftar programlarımız devam edecektir ' dedi.

RAMAZAN AYI BOYUNCA ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Çocuklar için tiyatro gösterisi, şişme oyun parkı alanı oluşturduklarını belirten Başkan Esmen, ailelerin çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilmeleri ve Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik duygusuna uygun faaliyetler yaptıklarını dile getirdi.

“KAHRAMAN ÇOCUKLAR” ETKİNLİĞİNE DAVET

Etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Esmen, 12 Temmuz Pazar günü saat 15:00’te Çayeli Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri “Kahraman Çocuklar” adlı gösteriye tüm vatandaşları davet etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ