Çayeli ilçesinde Müftülük tarafından 4-6 yaş gurubu çocuklarına yönelik  'Raife Ana Kuran Kursu' Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımları ile gerçekleşti.

Çayeli İlçe Özel İdare Binası altında mülkü Özel İdareye ait olan yer Çayeli ilçe Müftülüğüne tahsis edilerek 4-6 yaş gurubu çocuklarına yönelik 'Raife Ana Kuran Kursu' Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımları ile açıldı. Açılışa İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Kazancı, Rize il müftüsü İsmail Yalçın, Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayeli ilçe Müftüsü Mehmet Uzun, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru ve İlçe protokolünün katılımı ile açılışı gerçekleşti.

Kuranı kerim tilavetiyle başlayan programda Rize Valisi Erdoğan Bektaş, din eğitimi ve insan ahlakı üzerine kısa bir konuşma yaptıktan sonra açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Vali Bektaş ve beraberindekiler, 4-6 yaş grubu çocukların eğitim göreceği Raife Ana Kuran Kursunu gezerek çocuklarla konuştular.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ