Çayeli Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliklerin 1. gününde Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla çocuklarımız doyasıya eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, 21 Nisan da ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayramı’nı muhteşem etkinlikler ile geçireceklerini kaydetti.

21 Nisan 2016 Perşembe günü Çayeli Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ekinlik; “Yüz Boyama, Çocuk Oyunları, Renkli Balonlar, Rengarenk Ormanlar ve Görsel Kostümler gösterileri ile başlayacak etkinlik saat: 09:30’dan başlayarak 16:00’a kadar sürecek.

23 NİSAN GÜNÜ GELECEĞİN BÜYÜKLERİNE ÖZEL DOYASIYA EĞLENCE

23 Nisan 2016 Cumartesi günü Saat: 10:00’da ise Kadir Ali PEKŞEN’in sunuculuğunu yapacağı Çayeli Stadyumunda gerçekleşecek olan program Animatör eşliğinde kıyasıya eğlenceli yarışmalar ve dans şovları çocuklarla buluşacak. Program Şişme Oyun Parkları, Palyaço-Korsan ve Pamuk Prenses, Maskotlar- Bugs Bunny – Dufy Duck – Eğlence Parkuru Su kaydırakları şeklinde gerçekleşecek.

Başkan Esmen “ Geleceğimizin Büyükleri Çocuklarımız için içeriği zengin ve dolu 21 ve 23 Nisan için iki ayrı program düzenledik. Çayeli Kültür Merkezi ve Çayeli Stadyumunda gerçekleşecek olan programlarımıza tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ