Çayeli Vakfı Gençlik Platformu, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği 6.Gençlik İftarı'nda Çeyelili Gençleri bir araya getirdi. 300 Çayelili lise ve Üniversite okumakta olan öğrencinin buluştuğu iftar programına Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen, Çayeli Eski Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan, ÇVGP Başkanı Ahmet Kadir Çakır, RTEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Tayyip Balıkçılar, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Garnizon Komutanı ve bir çok isim katıldı.

İftar programı dolayısıyla 6 yıldır Çayeli Vakfı Gençlik Platformu aracılığı ile bir araya gelen Çayelili gençler memnuniyetlerini ifade etti.

Yoğun katılım sağlanan iftar programında Çayeli Vakfı Gençlik Platformu Başkanı Ahmet Kadir Çakır, Platform olarak yaptıkları çalışmaları ve hedeflerinde Çayeli Gençliğini daha kaliteli ve daha sosyal, daha başarılı bir gençlik haline getirmek olduğunu belirtti. Bu hedeflere ulaşmak için ürettikleri projelerden bahsetti. Program son olarak Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan'ın selamlama konuşmalarıyla son buldu.

Editör: HABER MERKEZİ