Haber-Foto : Tuncer KUŞ

Osman Cem Kazmaz, 'Bugünler ayrışma değil, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği günlerdir' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayeli İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen Aşure Günü’ne katılan , MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz 'Bugünler ayrışma değil, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği günlerdir. Bu nedenle çok önemlidir' dedi. Kadın Kolları'nca düzenlenen Aşure Günü etkinliği için MHP Çayeli İlçe Başkanlığı binasına gelen vatandaşları partililer  karşılandı.

Etkinlikte MHP ilçe başkanları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. İlçe başkanı Ali Küçükislamoğlu, Aşure Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Bu günler Hz. Peygamber Efendimizin, Hz. Ali Efendimizin, Hz. Hüseyin, Hz. Hasan başta olmak üzere tüm Ehl-i Beyt sevgisini yaşayan bütün Müslümanların Alevi’siyle Sünni’siyle birleştiği günlerdir. Bu nedenle iyi ihya edilmesi ve özellikle genç kuşaklara çok iyi anlatılması gereken günlerdir. Böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu güzel günün Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını, yüce Allah’ın ilimize, ülkemize, tüm dünyaya her türlü güzelliği ihsan etmesini diliyorum” dedi.

MHP Rize’de İkinci Parti Durumunda

MHP Birinci sıra adayı Cem Kazmaz, CHP değil ama MHP'nin bir sürpriz yapma şansı var. Şuan MHP Rize’de ikinci parti durumundadır. Milletimizde şunu çok iyi biliyor MHP Rize’de tek alternatif bir partidir.dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ