18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu bir mesaj yayınladı.

Tarih şan ve şerefle dolu büyük Türk milletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz diyen MHP Çayeli İlçe Başkanı Küçükislamoğlu, “Çanakkale Zaferi, vatanın ve milletin, bekası ve mutluluğu için canlarını feda edecek kadar benliklerinden vazgeçmiş yüz binlerce milli kahramanın, ilahi bir mücadele gücü ile Türk milletini yüceltme ülküsünün de ihtişamlı ve mukaddes bir hatırasıdır. Bu açıdan Çanakkale Savaşları yalnızca bir askeri başarı değil, haysiyeti mizle oynanmak istenen büyük Türk milletinin topyekün ayağa kalktığı bir diriliş ve yükseliş abidesidir” dedi.

Küçükislamoğlu, “Bu zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat ve vücut bulmamızı sağlayan kahraman Mehmetçikleri bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum. Vatan ve millet sevdası ile şehit düşmüş ecdadımıza; bugün milletin bekası ve esenliği uğruna can vermiş evlatlarımıza ve kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ