Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 7 dakika da yenilen iki golden sonra moral ize olduklarını söyleyerek” Tecrübeli bir takım karşısında bu hataları yapmayacaksın” dedi.

 

 -Süper ligde sezonun en farklı mağlubiyetini Kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe karşısında alan Rizespor , iyi çıkışını kötü sonuçla bozdu. Ligin ikinci yarısının 3 haftasında Mersin karşısında kendi sahasında 4-0 yenilgiyi böylece bozan Rizespor , en farklı galibiyetini ise Akhisar karşısında deplasmanda 4-0 ile almıştı.

        Hata yapmayacaksın

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman tecrübeli takımlar karşısında hata yapmamak gerektiğini belirterek “ Fenerbahçe baskılı başladı, ilk 7 dakika da iki gol birden buldu, savunmada yaptığımız hata bize pahalıya mal oldu. güçlü takımlar karşısında hata yapmayacaksın. Rakibimiz yaptığı paslar ile farkı ortaya koydu. Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında hata yaparsan sonucuna katlanırsın” dedi.

          Demolize olduk

-Erken gelen gollerden sonra takımın demolize olduğunu belirten Karaman” erken gelen gollerin ardından maçı çevirmek zordu, 3 golün ilk yarıda gelmesinin ardından  takımın moralı hepten bozuldu,  göreve geldiğim günden bugüne kadar erken gol yememenin yollarını çalıştık, demek başaramadık, daha çok çalışmamız gerek” dedi.

          Alternatifimiz yok

-Milli takımlara 8 oyuncu verdiklerini belirten Karaman” Milli maç arasında eksik çalıştık, oyuncularımızın bazıları sakat, Obranıak maç esnasında hastalandı ve oyundan almak zorunda kaldım. Fenerbahçe gibi geniş bir kadroya sahip değiliz, yedekte bekleyen Mousa Sow sahanın en iyisiydi, bizim böyle bir şansimiz yok” dedi.

       Ligde kalma garantimiz yok

-Teknik Direktör Hikmet Karaman henüz ligde kalmayı garantilemediklerini belirterek “ Bu maçta tecrübe konuştu, girdiğimiz net pozisyonlar var, bu pozisyonları değerlendiremedik, rakibimiz ise her girdiği pozisyonu golle süsledi, bu bizim tecrübesizliğimizi ortaya koymakta, bireysel hatalarımızdan mağlup olduk ve bunu telafi etmek zorundayız, henüz ligde kalmış değiliz, bu hatalarımızdan ders çıkartmalıyız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ