Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan her takımda başarı veya başarısızlıklar olabilir, bunun karşılığı küfür değildir, maalesef bizim tribünlerimizde küfür eksik olmuyor. Hele protokol tribününde yapılan küfürler asla kabul edilemez, burada oturan kişilerin örnek taraftar olması gerek,  bu tribünden küfür yapılıyorsa bu insanların taraftarlıklarının sorgulanması gerek. Biz bunların taraftar olduğuna inanmıyoruz” dedi.

Tehditler yağıyor
 Kulüp Başkanı Metin Kalkavan kendisine zaman zaman mesaj zaman zaman da telefon tehditlerinin yağdığını belirterek” Biz iş adamıyız, bu iş adamlığına gelene kadar çok yoldan geçtik, mafya ise mafya, iş adamlığı ise iş adamlığı hepsinden geçtik, üstelik öz Rizeliyim ve kimsenin tehdidine göz yumacak değilim, herkes haddini ve yerini bilecek” dedi.
 
Kulüpte değişiklikler oldu
 Kurumsal anlamda kulüpte çok değişiklikler yaptıklarını söyleyen Kalkavan “ Önceki sezon iki maçımızda olay oldu, Fenerbahçe ve Galatasaray bunun dışında hiçbir olayımız olmadığı gibi takımımız tek kırmızı kart bile görmedi. Bu bizim kurumsal olarak takım olma ruhumuzu göstermekte. Futbol bir eğlencedir ve öyle kalmalı, kimsenin kimseyi darp etmeye hakkı yok, kendini tutamayanlar boş odaya girip kum çuvalına vursun” dedi.
 
Başarıyı tebrik ederim
 Başkan Metin Kalkavan zaman zaman rakip takımların odasına girerek başarılı veya başarısız olduklarında tebrik veya teselli ettiklerini belirterek” Bu bir centilmenliktir, kulüp olarak son yıllarda gittiğimiz deplasmanlarda hiçbir olay olmamıştır. Bu bizim kulüp olarak ne kadar kurumsallıştığımızı göstermekte, biz bu davranışımızı devam ettireceğiz” dedi.
 
Ajans53
Editör: HABER MERKEZİ