Gençlerbirliği'ne sahasında mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın kentten ayrıldığı ve bir daha dönmesinin mümkün olmadığını söylediği belirtildi. Ayrıca Kaptan Emrah'ın da 1 senelik sözleşmesine rağmen takımdan ayrılacağını açıkladığı iddia edildi..

DHA'da yer alan haberde, maç başladıktan kısa bir süre sonra seyircinin inanılmaz tepkisiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Aybaba'nın, '20.dakikadan itibaren ana-avrat küfür yedim. Bunun neden olduğunu da anlamış değilim. Ben sanki daha önce Rizespor'u çalıştırmış ve de küme düşürmüş bir teknik adamım da böyle bir muameleye maruz kalıyorum. Teknik direktörlük hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. 78.dakikada yediğimiz golde tüm stat gol diye ayağa kalktı. Bu saatten sonra dönsem de işler iyi gitmez' dediği belirtildi.

İstanbul'a dönen Aybaba'nın 'İyi bir takım kurduk. Daha ligin ikinci haftasındayız. Seyircinin bu tepkisini anlamakta güçlük çekiyorum. Benim için Çaykur Rizespor artık yok' diye konuştuğu da kaydedildi.

KAPTAN EMRAH DA AYRILIYOR
Diğer taraftan maça kaptan olarak çıkan Emrah Eren'in de böyle bir seyirciye hizmet etmesinin artık mümkün olamayacağını, bir yıllık sözleşmesinin bulunmasına rağmen yönetimle konuşarak takımdan ayrılacağını açıkladığı iddia edildi.

Editör: HABER MERKEZİ