Dilek ASLAN

Okulun konferans salonundaki etkinliklere Ardeşen kaymakamı Cemil Kılınç, belediye başkanı yardımcısı Avni Kâhya, ilçe jandarma bölük komutanı Rafi Köseoğlu, ilçe emniyet müdürü Mustafa Şener Ateşli, ilçe milli eğitim müdürü Nafiz Sağlam, ilçe özel idare müdürü Dursun Yaşaroğlu, AKP Ardeşen ilçe başkanı Hakan Gültekin, CHP Ardeşen ilçe başkanı İmdat Mertoğlu, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlanılan törende yöremizi tanıtan slâyt gösterimi sunuldu.

Slâyt gösteriminin ardından okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından şarkı ve türküleri okundu. Etkinlikler çerçevesinde Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM)’nin il ve bölge genelinde Proje Tabanlı Yarışmalarda dereceye giren icatlarının bulunduğu sergi gezildi.

Serginin ardından etkinliklere okulun bahçesinde devam edildi. Sınıflar arasında yapılan çeşitli yarışmaların da finalleri yapıldı. Halat çekme, top sektirme, bilek güreşi yarışmaları izleyenler tarafından keyifle izlendi.

Program çerçevesinde ayrıca okulun öğretmeni ve belediye başkan yardımcısı Avni Kâhya arasında geçen bilek güreşi de nefesleri kesti. Program yapılan ikramın ardından sona erdi.

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ