AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ziyaretlerine Ardeşen’de devam eden Ayar, Ardeşen Belediyesi, Çaykur Işıklı ve Ardeşen Çay Fabrikaların’da işçilere bir araya geldi. Sonrasında Armağan ve Seslikaya köyünü ziyaret etti. Ardeşen ilçe merkezindeki esnafı da dinleyen Ayar, Rize’de yapımı devam eden projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

OY UĞRUNA VAATLERLE YANLIŞ KARARLAR ALINMIYOR

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, AK Parti’ye karşı olan güvenin verilen sözlerin yerine getirilmesini olduğunu belirterek, “Ak Parti vaatlerle oy uğruna yanlış kararlar almıyor. Vatandaşların taleplerinin her biri hükümetin de gündemindedir. Bunların her biri kademeli olarak uygulamaya konuluyor. Bunu biliyoruz ve vatandaşlarımız da hayatlarında bunu yaşıyorlar. Ak Parti iktidarlarının bu kadar başarılı olması ve milletin de bu kadar çok güvenmesinin altında yatan bu güvendir” dedi.

ÜLKENİN KAYNAKLARI DOĞRU BİR ŞEKİLDE YATIRIMA DÖNÜŞÜYOR

Ayar, hükümetin artık bütçe fazlası kaynaklarla dahi yatırımlar yaptığını vurgulayarak, “Türkiye’deki bütçe fazlaları istikrarlı ekonominin bir gereğidir. Ülkenin kaynaklarını bölgenin ihtiyaçlarına tahsis etmede çok önemli merhaleler kat ettik. Bütün bu güzellikleri bize yaşatan, ilimizin evladı, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. O’nun düşünceleri hakim olduğu sürece inşallah çok şeyler daha yapacağız” diye konuştu.

Ayar’a ziyaretlerinde Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar eşlik etti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ