İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde İyidere”den mesaj vermek istedik dedi.

İyidere ilçesinde bu yıl 9 uncusu düzenlenen Hamsı şöleninde 3 ton hamsı tüketilirken Başkan Ahmet Mete mesajın verildiğini söyledi.

   İyidere ilçesi dolgu alanında bu yıl 9 uncusu düzenlenen Hamsi Şölenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile birlikte çok sayıda bürokrat in yanı sıra AK Parti teşkilatı ile vatandaşlar ve İyidere ilçesine bağlı köylerden vatandaşlar katıldı.

   İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete amaçlarının zor günlerin yaşandığı ülkede birlik ve beraberliği sağlayarak topluma mesaj vermek olduğunu belirterek “ Hamsi bahane, amacımız son zamanlarda artan terör olayları ve bunlara destek veren bazı güçlere dik duruşumuzu ve birlikte duruşumuzu göstermektir. Bunu bugün başardığımıza inanıyorum, Buradan Türkiye”ye ve bazı diş güçlere birlikteliğimizi kimsenin bozamayacağını göstermiş olduk” dedi.

    Mete 9 uncusu düzenlenen Hamsı şenliklerine katılımın çok iyi olduğunu belirterek “ 3 Ton hamsi almıştık ve tamamen tükendi, katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ